29.10.2008

В Могилянці виступить гурт КАНА

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

В Могилянці виступить молодіжний християнський гурт КАНА. Виступ відбудеться 2 листопада о19:00 в Культурно-Мистецькому Центрі університету на святі "В гостях в "Обнови" - київського товариства студентів-католиків.

Ось що про себе кажуть виконавці:

«Кана – це всі ми і кожен з нас окремо. Ми існуємо, творимо, працюємо, живемо тільки завдяки і задля Того, кого любимо найбільше – заради нашого Бога. Кана – це маленьке чудо, яке сталося з нами, це радість наших сердець, свято наших душ, танець наших талантів, і покликання нашого дару. Ми прославляємо і хочемо оспівувати Того, хто подарував нам шанс на вічне життя в мирі, надії і любові.»

Учасники гурту:
Вокал: Юлія Гнатюк, Христина Підлісецька
Бас-гітара, контрабас: Євген Бетлінський
Скрипка: Люба Бетлінська
Клавішні: Олег Кирилков
Гітара: Олена Скиба
Соло-гітара: Олексій Каплунський
Барабани: Віктор Лісніківський
Відповідальний: Брат Григорій Лігенза

Детальнішу інформацію ви знадете на їхньому сайті:
http://www.Kana.com.ua


Повернутися на головну сторінку

Заходи "Обнови" в Суспільному тижні

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Фередерація товариств українських студентів-католиків "Обнова" бере активну участь в заходах Суспільного тижня 1-5 листопада. Зокрема 1-2 листопада, в гості до київського товариства прибудуть обновляни зі Львова, Тернополя, Чернівців та Івано-Франківська.

В суботу, 1 листопада:


16:00 - Круглий стіл організований академічним товариством "Обнова": "Від 1939 до 2008: солідарність поколінь перед викликами сучасності".

17:30 - Дискусія

18:30 - Перерва на каву

19:00 - Вечір пам'яті Митрополита Андрея, організований київським товариством "Обнова". В програмі вечору: сучасна молодіжна інтерпретація постаті митрополита Андрея, виставка особистих речей митрополита, панахида.

В неділю, 2 листопада:

11:00 - Архієрейська Літургія за участю Патріарха Любомира

14:00 - поїздки в інтернати, тюрму, будинок пристарілих.

17:00 - переосмислення візитів до соціальних закладів.

19:00 - Свято "В гостях в Обнови" організовує київське товариство "Обнова". В програмі заходу, презентація київського товариства "Обнова", виступ молодіжного християнського гурту "КАНА", неформальне спілкування лідерів молодіжних оранізацій, кава, банси.

Щиро запрошуємо до активної участі у заходах організованих "Обновою".

Повернутися на головну сторінку